Machinehandel Jansen
al ruim 40 jaar ervaring.

Gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines. 

Machinehandel door
specialisten.

Machines zijn onze passie, en die passie is van vader op zoon doorgegeven. We hebben ons altijd gewijd aan het leveren van hoogwaardige machines aan onze klanten. Elke machine is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste normen, omdat we geloven in kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij beloven:

Contact via
WhatsApp.

Wij merken dat WhatsApp een snelle en effectieve manier is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden we deze contactoptie aan, zodat we snel kunnen schakelen en u snel antwoord heeft. Het nummer hiervoor is: +31(0)6 54 97 12 00. U kunt ons natuurlijk ook bellen, mailen en contact opnemen via het contactformulier.
Group 39

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines​

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Wij verzorgen het transport naar elke gewenste locatie ter wereld.

Wij begrijpen als geen ander dat het vervoeren van een grote machine een uitdaging kan zijn, of dit nu binnen dezelfde stad is of naar een ander deel van de wereld. We denken ook met u mee bij het kiezen van het juiste transport voor uw product. Indien gewenst kunnen we de machine demonteren om de transportkosten te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat uw machine op de gewenste locatie aankomt.

Wij zijn Machinehandel Jansen

Bij ons vindt u een groot assortiment aan gebruikte machines die passend zijn voor projecten in bouw verdeeld in verschillende categorien zoals bijvoorbeeld: Hoogwerkers en bouwliften, generatoren en compressors, Heftrucks en Haven en containermateriaal. Daarnaast bieden wij machines van topmerken aan. Denk bijvoorbeeld aan: Toyota, Hitachi, Volvo en Linde.

Met ruim 40 jaar aan ervaring bieden wij de mogelijkheid om uw machine te transporteren over de gehele wereld. Of u machine getransporteerd moet worden binnen dezelfde stad of een andere deel van de wereld. Wij denken met u mee in de verschillende transportmogelijkheden.

Kalmar DRG450-75S6HCXS reachstackers 2016 van het merk containergrijper Bromma, moter van Volvo TAD1171VE in het rood voor een grijze hal.

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.

Kalmar logo rood
Bobcat logo met boskat
Terberg Machines logo
Komatsu_company_logos.svg
Caterpillar_logo.svg
Hitachi-Logo
mitsubishi